Wie weet ken je de methoden van Malmberg of de app Magister nog van je eigen middelbareschooltijd. Iedere dag werken 2.700 medewerkers in Noorwegen, Zweden, Finland, Polen, België, Spanje en Nederland om leerkrachten op de best mogelijke manier te ondersteunen. Sanoma Learning is een toonaangevende, maatschappelijk relevante en internationale organisatie.

Wat ga je doen tijdens deze stage?
Tijdens deze meewerkstage van 4 – 6 maanden word je de rechterhand van Christel, onze Manager Corporate Communications. Je gaat haar ondersteunen op het gebied van interne en externe communicatie met de nadruk op online communicatie: het ontwikkelen van nieuwe content met het schrijven van nieuwsberichten en nieuwsbrieven, storytelling met het verzamelen van mooie verhalen uit de organisatie, bijhouden van de social media en nog véél meer.

Daarbij mag je als stagiaire Corporate Communicatie meewerken aan diverse projecten, (online) evenementen (heb je bijvoorbeeld onze Share Views Week al gezien?) en leer je alles over het werken in een internationale organisatie.

Ook is er een dag per week ruimte voor een opdracht, daar gaan we graag met je over in gesprek. Je wordt direct begeleid door Christel en hebt de kans om in korte tijd heel veel te leren. 

Wat breng je mee?
We zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven en leergierige HBO-stagiair die in de laatste fase van de opleiding zit. Je vindt schrijven geweldig en hebt een passie voor online communicatie. Je kunt goed zelfstandig en nauwkeurig werken en bent een echt organisatietalent. Je legt gemakkelijk contact en krijgt energie van de internationale dynamiek van ons bedrijf. Goed om te weten: de voertaal in onze communicatie is Engels. 

Stagiaire Esther:
“Door mijn afstudeerstage bij Sanoma Learning heb ik een unieke kijk in een toonaangevende, internationale organisatie verkregen. Een stage met veel verantwoordelijkheid waar met enthousiasme nieuwe ideeën worden gestimuleerd om de collega’s, met een sterke passie voor educatie, met elkaar te verbinden. Een échte aanrader voor de communicatie liefhebber!”

Stage en Corona
Christel “Het is natuurlijk een gekke tijd om stage te lopen. Gelukkig hebben we alle online middelen bij de hand om goed vanuit huis te kunnen werken en met elkaar in contact te blijven, via bijvoorbeeld Microsoft Teams. Het uitgangspunt is werken vanuit huis en af en toe werken we vanuit ons kantoor in Amersfoort. Vanuit Sanoma Learning Corporate Communications bouwen we aan het Sanoma Learning merk. We zijn ambitieus en er staan de komende maanden veel interessante projecten op de planning rondom purpose en identity, storytelling, intranet en een groot online evenement in het najaar.

Passie voor onderwijs
Iedere dag werken we met enthousiaste, gedreven en professionele collega’s uit de verschillende landen waar we actief zijn. Samen werken we, direct of indirect, aan het ondersteunen van leerkrachten. Zij maken het verschil; als rolmodel, coach en inspirator en helpen leerlingen op weg naar een succesvolle toekomst.

Wil jij daar met deze brede en leerzame stage ook een bijdrage aan leveren? Solliciteer dan op deze vacature. De stagevergoeding bedraagt € 557,50 bruto per maand.

Heb je nog vragen?
Bel of app me dan vooral via 06 – 57 15 3456. Wil je direct solliciteren stuur dan je CV en brief of video naar christel.lammertink@sanoma.com. Ik hoor graag van je en wie weet spreken we elkaar binnenkort!”

Location

Sanoma Learning, Netherlands, Finland